Categoriearchief: Berichten

Foto’s 10 jarig bestaan

Alle foto’s van ons feest van het 10-jarig bestaan, zijn te vinden onder het menu bij Foto’s. Het wachtwoord is alleen bij de leden bekend. De foto’s worden niet geïndexeerd… Lees verder »

maandag 17 december

Op maandagavond 17 december is onze laatste oefenavond van dit kalenderjaar. Voor de pauze zingen we nog en na de pauze sluiten we het jaar af met een hapje en… Lees verder »

Dansen op de vulkaan

Dansen op  de Vulkaan (58) is als oefenmuziek toegevoegd bij Ledenpagina, Oefenmuziek. ( Wachtwoord van vorig jaar gebruiken.)

Info 22/9 Scheveningen

Beste Nederpopkoor, De bus vertrekt zaterdag 22 september om 10.00 uur uit Nieuwendijk. We verzamelen op de parkeerplaats bij Tavenu aan de Singel, willen jullie om 9.45 uur aanwezig zijn!! Om… Lees verder »

Berichten 20/8

Welkom in het nieuwe zangjaar. Familie van Gert het Koor A27 bedankt voor de aanwezigheid en het lied. Kim en André zijn getrouwd; leuke avond, zijn nu op huwelijksreis. Zij… Lees verder »

In memoriam: Gert Nanninga

  Dinsdagavond 7 augustus bereikte ons het droevige bericht dat             Gert Nanninga plotseling is overleden. Gert was een rustig, maar meelevend koorlid, wij gaan hem zeker missen. Wij wensen… Lees verder »